Een geheime wapen voor waterflessen bedrukken

Al die flessen geraken afgeleverd betreffende schroefdoppen. De etiketten worden standaard afgedrukt in kleur. Er is keus uit drinkwater met ofwel buiten koolzuur Flesjes bestaan volmaakt als eigen dupliceert water in bijvoorbeeld horeca of op evenementen.

Bij Greengiving is het geoorloofd teneinde Een Dopper te bedrukken betreffende de merknaam zodra relatiegeschenk. Die unieke en zeer populaire waterflesje heeft ons boodschap. Dopper verlangen is immers personen inspireren om alleen een plastic afvalberg te beperken via waterflessen met Dopper te gebruiken.

Kan zijn leverbaar betreffende uw eigen bedrijfslogo, weet tot wens in RONDOMDRUK. Gaarne produceren wij voor u een prijsopgave. Prikkels kan zijn leverancier en dealer over een diverse Doppers in kleur. We kunnen dit volkomen verder volledig op maat produceren. Verpakking en eventuele teksten totaal in de bedrijfsstijl.

Een ondernemers welke immers bril glazen gerelateerd zijn gebruiken de bidons vaak om te verkopen bij eigen benaming. Dit past dikwijls bij een overige sportartikelen welke zie verder bedrukt betreffende persoonlijk logo verkopen.

Persoonlijk door een persoonlijk titel erop. aanrader! Verder goed geholpen door de klantenservice met een webwinkel.

Waterflessen betreffende fruitfilter en bedrijfslogo zijn perfecte cadeaus teneinde weg te geven gedurende beurzen, congressen of andere evenementen. Een opdruk op de waterfles, een merknaam of tekst, zorgt ervoor dat de relaties u ook niet vergeten en u dan ook in het zicht blijft.

Draagt u verder zorg wegens de wereld en wilt u dan ook het laten gadeslaan in de relatiegeschenken of promotieartikelen? Vervolgens raakt u op Greengiving.nl juiste goede adres. 

U ontvangt ten al die tijde ons digitale drukproef met more info ons ter goedkeuring, er is niks gedrukt zonder de toestemming.

Een Dopper is ons perfect relatiegeschenk voor ondernemers en sportclubs en is te bedrukken betreffende persoonlijk (bedrijfs)logo. Geef het via bedrijven@simplycolors.nl je wensen via en wij produceren er ons unieke Dopper over! 

Verdere ofwel minder bedrukte ofwel onbedrukte waterflesjes en/ofwel relatiegeschenken? Vraag hier een passende offerte aan

Ook bijzonder bestemd voor verkoop in de winkel ofwel kantine, het geeft nét een weinig meer vervolgens eenvoudig maar ons flesje drinkwater.

Biedt de klanten of relaties witte koffie en theeproducten en maak ons blijvende indruk. Betreffende zakjes oploskoffie met opdruk tot luxueus sets theezakjes, binnen ons ruime assortiment koffie en thee artikelen vindt u dit geschikte middel teneinde te laten bedrukken.

Voor Maxilia beschikken over we een persoonlijk ontwerpstudio, supersnelle jongens die wensen het jouw logo zo juist geoorloofd op dit product komt.

Éénmaal dit ontwerp gekozen kun je een bidon al in ons 3D ontwerp bekijken, zodat jouw een goed beeld hebt aangaande hoe een drinkfles eruit komt te zien. Naast onze ontwerpen kun je ook je persoonlijk ontwerp, foto ofwel merknaam uploaden. In de vierde stap moet jouw een persoonlijk informatie invullen, waardoor we de waterflessen bij je thuis mogen leveren. In de vijfde en tegelijkertijd laatste stap, wordt een betaling afgerond en hierna gaan wij hard aan het werk om je drinkfles te bedrukken en te bezorgen. Snel jouw persoonlijk waterfles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *